Benimle Oynar mısın?

Bu projenin temel ilkesi “Özel eğitim öğrencilerinin kaynaştırılması” olarak belirlenmiştir. Özel eğitim öğrencilerinin normal gelişim gösteren akranları ile kaynaşması, okul içinde yapılan etkinliklere katılması ve sosyalleşmesini sağlanmaktır

Benimle Oynar Mısın? Projesi  özel eğitim öğrencilerinin normal gelişim gösteren akranları ile kaynaşması ve sosyalleşmesi için planlanmıştır. Okulumuz bünyesinde her sınıf ile aylık olarak etkinlikler planlanmıştır. Hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin özel eğitim öğrencilerine karşı farkındalık geliştirmesi için yapılmaktadır.

30-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024Projemiz 24.10.2023 tarihinde başlamış olup 24.05.2024 tarihinde bitecektir. Her ay farklı sınıfla haftada bir ders saati olarak planlanmıştır. Proje sahibi öğretmenler her hafta etkinliği planlayıp o haftaki sınıf öğretmeni ve öğrencilerle paylaşır. Özel eğitim öğrencilerinin bireysel özellikleri dikkate alınarak etkinlikler planlanır ve yapılır. Her sınıfla etkinlik öncesi özel eğitim hakkında bilgi verilir ve öğrencilerin bireysel farklılıkları konusunda bilinçlendirilir. Okulumuz bünyesinde tüm sınıflarımızın özel eğitim öğrencilerine karşı farkındalık oluşturmaya çalışılır.