100. Yıl İlkokulu
İSTİKLAL MAH. CUMHURIYET CAD. NO 117/5 ELEŞKİRT / AĞRI

VİZYON

Öğrencilerimize bilimsel ve demokratik bir eğitim ve ileriye dönük bir öğretim vermek, okulun fiziki ve teknolojik imkanlarını geliştirmek, sınıflardaki öğrenci sayılarını ideal düzeye kavuşturmak, okulda öğrenciler için tek kişilik oturma sıraları ve öğrenci dolapları olan sınıflar oluşturmak, eğitim-öğretimi öğrenci merkezli öğretmen rehberli olarak sürdürmek, mümkün olduğunca fazla sayıda üst öğretime öğrenci göndermektir.

MİSYON

Öğrenmenin kalitesini arttırmayı hedefleyen güçlü, dinamik ve yeniliklere açık kadrosuyla; Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında, Milli Eğitimin temel esasları çerçevesinde, demokratik bir ortamda öğrenciyi merkez alan teknolojik destekli çalışmalarla, gelişen dünyadaki çağdaş toplumu oluşturmak amacıyla sevgi, saygı ve güven içinde öğrenme ortamı hazırlamak ve davranışlarda görülen bozukluları gidermek, iyi eğitim gören gençler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

08:20-11:45 13:00-14:35